Nová odběrová místnost AGELLAB v poliklinice Modrý pavilon v Ostravě - AGELLAB

Novinky

Nová odběrová místnost AGELLAB v poliklinice Modrý pavilon v Ostravě

18. září 2023 otevřela OKB AGEL Hornická poliklinika s.r.o. novou odběrovou místnost, která je součástí sítě laboratoří AGELLAB. Odběrové místo najdete v moderních prostorách nově zrekonstruované polikliniky Modrý pavilon, která sídlí nad Bazaly na adrese Chittussiho 1001/9, Slezská Ostrava.

Odběrová místnost je otevřena všem pacientům od pondělí do pátku v čase od 7:00 do 10:30 a nachází se ve 3. patře polikliniky. Odběry krve i jiného biologického materiálu zde mohou podstoupit dospělí i děti, a to s žádanou od lékaře i jako samoplátci. Na vyšetření není potřeba objednání. Síť laboratoří AGELLAB zde poskytuje širokou škálu laboratorních služeb v celém spektru laboratorních odborností sítě AGELLAB. Pacienti mají zajištěnu rychlou a přesnou diagnostiku, špičkovou péči a příjemné moderní prostředí odběrové místnosti.

Více informací o odběrech v Modrém pavilonu získáte na telefonním čísle 777 703 538.

Síť laboratoří AGELLAB má v oboru laboratorní medicíny celorepublikový dosah a nabízí spolupracujícím lékařům a klientům, bez ohledu na místo jejich působení, ucelenou nabídku vyšetření dostupnou ve všech laboratořích patřících do skupiny AGEL.  Svým klientům poskytujeme služby laboratorní medicíny v oborech: klinická biochemie, klinická toxikologie a farmakologie, klinická hematologie, klinická mikrobiologie, klinická imunologie a alergologie, lékařská genetika, molekulární biologie a cytogenetika, patologie.