Nové odběrové místo sítě laboratoří AGELLAB v Praze Krči - AGELLAB

Novinky

Nové odběrové místo sítě laboratoří AGELLAB v Praze Krči

Síť laboratoří AGELLAB rozšířila v září tohoto roku svou nabídku odběrových míst o nové prostory v Krčské poliklinice v Praze. Odběrové místo najdou zájemci na adrese Krčská 1079/59, 140 00 Praha 4 Krč. Provozovatel odběrového místa, kterým je Poliklinika AGEL, tak reaguje na zvyšující se zájem o laboratorní vyšetření obyvatel Prahy Krče.

Na vyšetření mohou přijít jak klienti se žádankou od svého praktického či odborného lékaře, tak zájemci z řad samoplátců. Odběrové místo nabízí komplexní nabídku vyšetřovaných metod ve všech oborech laboratorní medicíny. Přijít mohou dospělí a také děti. Pracovní doba odběrového místa v Praze Krči je každý pracovní den od 6:45 do 12:00.

Na vyšetření není třeba objednání, pokud však pacient chce rezervaci na konkrétní termín, může tak učinit telefonicky na lince 221 087 573.

Síť laboratoří AGELLAB má v oboru laboratorní medicíny celorepublikový dosah a nabízí spolupracujícím lékařům a klientům, bez ohledu na místo jejich působení, ucelenou nabídku vyšetření v sedmi oborech laboratorní medicíny. Všechny laboratoře sítě AGELLAB jsou akreditovány Českým institutem pro akreditaci podle mezinárodní normy ČSN EN ISO 15189:2013.