Síť laboratoří AGELLAB otevřela nové odběrové místo v Kopřivnici - AGELLAB

Novinky

Síť laboratoří AGELLAB otevřela nové odběrové místo v Kopřivnici

Další odběrové místo bylo dnes otevřeno v budově polikliniky Therápon ve Štefánikové ulici v centru Kopřivnice. Zdravotníci poskytnou obyvatelům města a jeho okolí preventivní PCR vyšetření pro veřejnost. Vznik nového odběrového místa je reakcí na neustále rostoucí poptávku po laboratorních vyšetřeních.

„V posledních měsících jsme v odběrových místech na onemocnění covid-19 v Moravskoslezském kraji zaznamenali zvýšený počet zájemců o testování z oblasti Kopřivnice a okolí. Aby naši klienti měli služby Laboratoří AGEL blíže svému bydlišti, rozhodli jsme se v Kopřivnici otevřít nové odběrové místo specializované na realizaci RT-PCR testů. Odběrové místo má pro Kopřivnici dostatečně velkou kapacitu a je určeno široké veřejnosti,“ popisuje garant provozu klinických laboratoří AGEL a.s. RNDr. Lenka Kulíšková, MBA.

Zájemci o preventivní PCR vyšetření se mohou registrovat na portále reservatic.com, kde si sami zvolí preferovaný den a čas vyšetření. Certifikát vydávaný laboratoří je klientům odběrového místa automaticky zasílán společně s výsledkem vyšetření. Certifikát EU v anglickém jazyce je možné následně vyzvednou na portálu ocko.uzis.cz. Zájemci se mohou nechat vyšetřit pondělí – pátek od 10:00 do 15:00 hodin.

Síť laboratoří AGELLAB nabízí širokou nabídku odběrových míst na covid-19. Vyšetření provádí ve Zlínském, Olomouckém, Plzeňském, Středočeském kraji a v Praze. Nejvíce odběrových míst se nachází v Moravskoslezském kraji. Lidé, tak mají vyšetření na dosah a nemusí zdlouhavě za vyšetřením cestovat.