Síť laboratoří AGELLAB rozšiřuje občanskou vybavenost ve městě Štětí a otevírá zde novou odběrovou místnost - AGELLAB

Novinky

Síť laboratoří AGELLAB rozšiřuje občanskou vybavenost ve městě Štětí a otevírá zde novou odběrovou místnost

Síť laboratoří AGELLAB patřící do Skupiny AGEL připravila pro obyvatele města Štětí na Litoměřicku novinku v podobě nového odběrového místa, které se nachází v Domě lékařských služeb. Nejen občané města tak mají k dispozici komplexní nabídku vyšetřovaných metod ve všech oborech laboratorní medicíny.

Zájemci o odběry krve či jiného biologického materiálu mohou tuto pobočku AGELLAB navštívit každý pracovní den od 6:30 do 11:00 hodin. Dostavit se mohou jak klienti se žádankou od svého praktického či odborného lékaře, tak zájemci o samoplátcovské vyšetření. „Odběrné místo ve Štětí nabízí komplexní nabídku vyšetřovaných metod ve všech oborech laboratorní medicíny. Přijít k nám mohou jak dospělí, tak i děti. Pro těhotné nabízíme také vyšetření oGTT, které umí odhalit těhotenskou cukrovku,” informuje RNDr. Tomáš Gucký, Ph.D., ředitel Odboru laboratoří skupiny AGEL a.s.

Zájemci o laboratorní vyšetření, kteří jsou samoplátci, se mohou na odběrové místo objednat on-line přes náš e-shop dostupný na adrese https://vysetreni.agel.cz. Objednání je možné také telefonicky na čísle 720 980 890. Odběrové místo se nachází v Domě lékařských služeb na adrese Obchodní 686 (u tržnice).

Nová odběrová místnost funguje od druhé poloviny srpna v zaváděcím režimu, k slavnostnímu otevření dojde 15. září 2022 od 12:00 a to za účasti místních lékařů, zástupců města Štětí, Hasičského záchranného sboru Štětí, Policie ČR i vybraných velkých společností, které ve Štětí a okolí působí.

Síť laboratoří AGELLAB má v oboru laboratorní medicíny celorepublikový dosah a nabízí ucelenou paletu vyšetření. „Všechny naše laboratoře jsou akreditovány Českým institutem pro akreditaci podle mezinárodní normy ČSN EN ISO 15189:2013. Věříme proto, že nová odběrová místnost pomůže zkvalitnit zdravotnické služby pro obyvatele města Štětí a okolí a bude všem ve Štětí dobře sloužit,“ konstatuje RNDr. Tomáš Gucký, Ph.D.