Zvýšený zájem o samoplátcovská vyšetření v roce 2022 inspiroval síť laboratoří AGELLAB k nabídce dárkových poukazů - AGELLAB

Novinky

Zvýšený zájem o samoplátcovská vyšetření v roce 2022 inspiroval síť laboratoří AGELLAB k nabídce dárkových poukazů

Počet zájemců o samoplátcovská preventivní vyšetření v sítí laboratoří AGELLAB vzrostl v roce 2022 ve srovnání s předchozím obdobím několikanásobně. Potvrzuje se tak dlouhodobý trend zvyšujícího se zájmu široké veřejnosti o zdraví a prevenci. AGELLAB na tento trend reaguje nově nabídkou dárkových poukazů na nejoblíbenější balíčky vyšetření, které mohou zákazníci věnovat svým rodinným příslušníkům a blízkým. Nabídka dárkových poukazů je dostupná přes e-shop vysetreni.agel.cz.

Končící rok 2022 byl v síti laboratoří AGELLAB, která je součástí Skupiny AGEL, neúspěšnějšího poskytovatele zdravotních služeb ve střední Evropě, ve znamení zvýšeného zájmu o balíčky preventivních vyšetření. „Pro samoplátce nabízíme laboratorní vyšetření přes e-shop dostupný na adrese vysetreni.agel.cz a také ve všech našich odběrových místech, kterých je v celé České republice téměř čtyřicet. Zvýšený zájem o naše balíčky vyšetření jsme zaregistrovali především přes e-shop, kde počet objednávek ve srovnáním s rokem 2021 narostl o několik set procent,” vysvětluje Michal Kohoutek, obchodní ředitel společnosti AGEL a.s..

Největší zájem je dlouhodobě o komplexní balíčky laboratorních vyšetření, které dokážou zeširoka zkontrolovat zdravotní stav. „Vlajkovou lodí nabídky AGELLAB je balíček Prevence KOMPLEX, který obsahuje aktuálně nejširší spektrum vyšetření, je speciálně vyladěn našimi odborníky zvlášť pro mužský a pro ženský organismus a ihned po svém uvedení na trh si našel mnoho zákazník,” doplňuje Martin Blokša, produkt manažer společnosti AGEL a.s..

Z důvodu velkého zájmu o preventivní balíčky vyšetření síť laboratoří AGELLAB spustila novinku. Všem zákazníkům nově nabízí možnost zakoupit si preventivní vyšetření nejen pro sebe, ale také vybraný balíček vyšetření darovat někomu blízkému na Vánoce, narozeniny nebo k jiné příležitosti. Princip objednání dárkového poukazu je jednoduchý, stačí navštívit e-shop vysetreni.agel.cz, vybrat si vhodný preventivní balíček a zakoupit dárkový poukaz online. Obratem zákazníkovi přijde elektronická poukázka do jeho emailové schránky. „Prostřednictvím dárkových poukazů mohou naši zákazníci darovat svým blízkým ověření stavu například jejich jater, ledvin, srdce i celého organismu,” doplňuje Martin Blokša.