Nové odběrové místo sítě laboratoří AGELLAB v Mostě: K vyšetření bez objednání - AGELLAB

Novinky

Nové odběrové místo sítě laboratoří AGELLAB v Mostě: K vyšetření bez objednání

Laboratoře AGELLAB patřící do skupiny AGEL rozšířily tento měsíc svou síť o nové odběrové místo v Mostě. Nové pracoviště se nachází v moderních prostorech Polikliniky Bonate v Mostě na adrese J. A. Komenského 311/1b a reaguje tak na neustále se zvyšující poptávku obyvatel Mostu v segmentu laboratorních vyšetření. Pracoviště je pro veřejnost otevřeno od 1. června tohoto roku a již nyní se díky široké nabídce nadstandardní péče těší velkému zájmu nových klientů.

Zájemci o odběry krve či jiného biologického materiálu mohou novou pobočku AGELLAB navštívit každý pracovní den od 6:30 do 11:00. Na vyšetření mohou přijít jak klienti se žádankou od svého praktického či odborného lékaře, tak zájemci z řad samoplátců. Odběrové místo v Mostě nabízí komplexní nabídku vyšetřovaných metod ve všech oborech laboratorní medicíny. Přijít mohou dospělí a také děti. Pro těhotné nabízí odběrové místo vyšetření oGTT, které umí odhalit těhotenskou cukrovku. Prostory odběrového místa jsou velkorysé a moderně zařízené.

K provedení vyšetření se není třeba objednávat. Pacienti, kteří však preferují rezervaci na konkrétní termín, mohou využít naši telefonní linku na čísle 720 951 622. Nové odběrové místo nabízí rovněž balíčky vyšetření pro samoplátce, na které je možné se objednat jednoduše on-line přes e-shop dostupný na adrese https://vysetreni.agel.cz/.

Síť laboratoří AGELLAB dnes pokrývá celou Českou republiku a nabízí ucelenou paletu všech vyšetření. RNDr. Lenka Kulíšková, MBA, garantka provozu klinických laboratoří, Odbor laboratoří skupiny AGEL sdělila: „Všechny naše laboratoře jsou akreditovány Českým institutem pro akreditaci podle mezinárodní normy ČSN EN ISO 15189:2013. Věříme proto, že nová odběrová místnost pomůže zkvalitnit zdravotnické služby pro obyvatele města Mostu a okolí a bude jeho obyvatelům dobře sloužit“.